Истинската Цивилизация 
На Древните
Българи

Мадарският конник
Научни хипотези свързват изображението с
Кан Крум (управлявал 803 г. – 814 г.),
Кан Тервел (управлявал 701 – 718 г.),
Кан Аспарух (681 – 701 г.), съществуват и други хипотези някои от които фантастични.

Скалният релеф е единствен по рода си в Европа. През 1979 г. е включен в списъка на ЮНЕСКО като паметник със световно значение, а през 2008 г. е обявен за Глобален символ на България.


 

Истинската Цивилизация На Древните Българи

О, неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш Болгарин – Истинен Православен?
Срамното е друго: Това че нашенецът толкова МАЛКО знае за Истинската Българска Цивилизация Древна и по-древна от Гръцката. Българските Братя Св.Кирил и Методий с потекло от Българските Канове НЕ „ИЗМИСЛЯТ” нова азбука, а просто реформират древната Българска азбука – писменост която е много по-древна от гръцката (от която вероятно ПРОИЗХОЖДА и гръцката писменост)

Най-резултатния начин да се обезличи една нация
във вековете, това е –
да се предаде на забвение и унищожи
нейната история.


Драги Приятели!
Търсят се доброволци за превод на тези изключително ценни данни - чудното изследване на Боно Шкодров за
Писменните Знаци
на Древната Българска Цивилизация
на Английски Руски и Гръцки.

За контакт с нас

Един изключително умен Професор - много уважаван от мен и от мнозина, наш Българин, и истински патриот - с дълбоко огорчение в сърцето и покруса сподели с мен за нашия народ в днешното му състояние следното:
- „За съжаление това вече не е народ не е нация, а е просто население...”

Може и да не съм прав, но на мен ми се струва, че нещата все пак не са чак толкова печални – все още вярвам в Българския потенциал – или поне ми се иска да вярвам!

Иначе защо ще участвам така активно в разработването на този сайт?


 

Тук не мога да не споделя един факт от нашето съвремие – просто ако не го споделя и съвестта ми няма да ме остави спокоен. А този факт е следният:

- Преди повече от десетина-петнадесет години един Сърбин – ама така с презрение и усмешка ме запита: „Ти, отче, можеш ли да ми дадеш една книга на един Български историк – така да прочета и аз Българска История – а?”

А аз първоначално едва що не зяпнах от смайване! А после помислих, че просто нещо не съм разбрал какво ми говори. И дълго време си мислех че нещо не съм разбрал. Разберете ме – това не е някой прост байно-сърбин от гората! Този човек се казва Миша, минава в Сърбия за интелигентен човек, неговия син тогава беше Свещеник, а сега е обикновен монах, но няма значение – той публикува списания, уеб сайтове, минава за едва ли не просветител! То ест – това са представители на Сръбската интелигенция!

Е как да не се смайвам, когато тези хора, представители на народ чиято история показва първите си зачатъци едва в ранното средновековие (по гръкоримски стандарт за „средновековие” а не по Български) – изведнъж ми задават такъв въпрос – на мен, Българина, представителя на такава Древна Цивилизация, с такава Древна наука и Култура, Цивилизация към която народите на Азия, на Кавказ, на Поволжието, на Балканите са се присъединявали ей така, без завоевание, доброволно – просто от възхищение и желание да бъдат причастни и те към тази Древна Цивилизация! (Имало е и завоевания, разбира се)

В цял свят и днес са добре известни множество факти, следи, паметници свидетелстващи а) за древността и б) за високата образованост, наука и култура на Древната Българска Цивилизация:

Българският Календар е най-древният и най-точният в света: Води началото си от 5504 г преди Христа. То ест според него, ние сега сме не 2013 г, а - 7517 година. То ест – Българският стандарт за „средновековие” е с цели две и половина – три хилядолетия по-древен от гръкоримския стандарт! Според изследванията на специалисти в областите на Астрономията, Физиката и Математиката (
UNESCO), Древният Български Календар за последен път е коригиран през 4768 г, преди Христа – и от тогава до сега вече толкова хилядолетия си остава все същият, нито веднъж не е реформиран и пак остава най-точният! Дори и днес, когато светът се гордее с космическите си постижения, не може да бъде създадена по-точна календарна система от Древно Българската! Това означава, че древните Българи са познавали до съвършенство космическите цикли и движенията на планетата Земя в пространството и това повече от 5500 г преди Христа, когато повечето народи са живеели в своята каменна ера, а от цивилизация по-специално в Гърция и Рим не е имало даже и зачатък още!

Но нима само този е единственият уникален знак за висока научност и цивилизованост?

- Българската Цивилизация донася в Европа стремето. Погледнете всички възможни Гръцки или Римсти статуи барелефи мозайки итн – и ще се убедите че те не са познавали стремето! Яздели са така – без стремена.

- Българската Цивилизация донася в Европа четириколесната каруца (карета каляска колесница). И тази 4-колесна система остава неизменно и до днес в основата на автомобила и никой не е измислил нищо ново в тази област.
А преди идването на Българите в Европа колесниците са били ДВУколесни.

- Българската Цивилизация построява в Маунт Имеон (нашата прародина) Пирамиди, в сравнение с които Хеопс е джудже. И са на хора с такива национални одежди (навущата цървулите, орнаментите на одеждите - всичко) – жалко само, че няма как да чуем и да се уверим че и музиката им е била такава:

 

Всичко това са свидетелства за Наука Култура Цивилизованост, която е развита толкова хилядолетия преди Христа – и чиято точност и прецизност остава непозната и като нещо чуждо даже и до днес в Гърция! – защото манталитетът на Гърците е изцяло базиран на мърлящина (дебирази) = карайдавърви. И печатът на тази мърлящина и карайдавървищина подпечатвя всяка тяхна работа – всичко, до което се докоснат, те си оставят пръстите върху него.
Това не го отричат и самите те!
Това ли е Цивилизация? Това ли е Култура?
Цивилизацията Културата Науката изискват ВЪЗДЪРЖАНИЕ – борба против страсти и сънливост – иначе не е възможно да се постигне прецизност!
А въздържанието – това е МОРАЛ!
Въздържанието – това е Любов към Истината!

Ето защо ви казвам – не само първоначално си помислих, че просто нещо не съм разбрал какво ми говори този Сърбин, но и дълго време продължавах така да си мисля! Защо? Ами защото този Миша, все пак, е представител на Сръбската интелигенция, не е възможно да не е знаел поне за Паисий Хилендарски – който е писал една малка част от най-новата Българска История, само на Малка България, а не на Велика България и не на Древната Българска Цивилизация. Мислех си че непременно го знае.

Едва по-късно разбрах, че – не, Миша и това не знае!
Но не е само това!
Сега вече няма да ми повярвате:
- Оказа се че и синът му, Свещенникът, просветителят и ограмотителят на Сръбския народ, не знае че е имало Сръбско-Българска война!
Знам че се смеете, а аз няма да ви се кълна – но просто ще кажа: това е ФАКТ! Не се чудете, братя Българи! Това е самата реална действителност! Тях просто в училищата НЕ ГИ УЧАТ че е имало Сръбско-Българска война!
Такова крайно извращение и фалшификация на Историята им правят самите техни интелигенти – че просто ей така, със замах, изтриват от историята събития и факти които са се случили вчера! Защо?
Отговорът е един: От краен национал-шовинизъм!
Ние, Българите, сме реалисти: Дори и събитието да не прославя България – въпреки това Българският историк го вписва в историята така, както то се е случило – просто от дълг към човечеството и от любов към Истината!
Обърнете внимание на книгата на Боно Шкодров! Вижте как пише този изследовател – просто от честност и любов към истината! Това е уникално явление – и същевременно е толкова Българско, че заслужава уважението и на други народи – стига те да обичат Истината също!

Не е така със Сърби и Гърци, например! За тях Историята не е любов към Истината! – всичко друго, само не и това! Повярвайте ми, братя Българи, знам че това ви звучи странно, защото такъв си ни е манталитета, обаче това е самата истина: След 14 години живот сред Гърците без да излизам от тази страна – ви го свидетелствувам с цяла душа. Сърбите ги познавам не по-малко – живота съм си жертвал за Сърби – и те самите ще ви го засвидетелстват! Затова ви казвам: За Сърби и Гърци – историята, или по-верно казано ПИСАНЕТО на история – това е политика, това е слава, това е ако щете бизнес – това е всичко друго, само НЕ И ИСТИНА! Ако някой вземе да пише история и да пише истина – те ще го сметнат направо за глупак! Вероятно точно такъв им изглежда в тяхните очи и Боно Шкодров – поне предполагам... Боно, прости ме, братко Българино, но сигурно така си мислят за теб като ги пишеш тия всичките неща – хубави и лоши – просто защото си честен и не искаш да си кривиш душата! Прегръщам те и ти пожелавам и на теб и на мен – да продължаваме все така да си бъдем „глупаци” в очите на Сърби и на Гърци и на други като тях!
В този дух питам: Кое според вас е най-страшното за Гърка? Как мислите?
Беднотата? Болката? Смъртта?
Да, тия са страшни за него, но няма за Гърка по-страшно от това: Някой друг да се прослави повече от него!!!

Подобни (но не равни на тях!), са също и Сърбите.
Така и в случая със Сръбско-Българската война – и познанието за нея:
- Един народ, който минава за Православен, Сръбският – наш западен съсед – в момент в който нашият народ повежда война освободителна от отоманския поробител – и точно в този момент, в тази освободителна война, нито един Български войник на Сръбската граница, защото НИЕ ИМ ВЯРВАМЕ (!) – ами нали те са БРАТЯ (!) ами нали те са Православни! Как да не им вярваш? И тогава те се възползуват, тези подли душици - и навлизат и стигат до София – без да срещнат НИТО ЕДИН Български войник! Нито един!...
- И тогава се разярява Балканският Лев – оставя турците и се обръща разярен към подлеца и предателя – за три дена пеша се връщат от Одрин и, каквото са били приготвили за поробителя турчин, това и два пъти повече разярени изливат върху предателя сърбин! Надират им здравата гърбините (и да не кажа и някоя друга дума, понеже те ми идват много, сега както съм се налЮтил - ама аз се въздържам!) – та, надират им значи нашите юнаци гърбините на Сърбите – ама така здраво им ги надират, че
- Сърбите после от срам не смеят да пишат този позорен факт в Историите си!
- Сръбските деца не ги учат в училище че е имало Сръбско-Българска война! – те не знаят за това. Не им казват за този позорен за Сърбия факт, нито им казват какъв здрав пердах са яли те за тази своя подлост!

Та когато този Сръбски Свещеник, синът на Миша, вижда на витрината в една книжарница книгата „Сръбско-Българската война” тогава:
– този образован Сръбски интелигент пита отец Мартин: „Ама чакай, имало ли е такава война?”
- И отец Мартин, изумен, отговаря: „Ами да, разбира се!”
- И Сръбският Свещеник отново го пита: „И кой е победил?”
- И отец Мартин, още по-изумен, отговаря: „Ами Българите, разбира се!”

Толкова сме се смяли тогава, както и вие сега, предполагам че се смеете – но същественното и непонятното за нас Българите, с нашия манталитет за честност - е ей това:
- Вижте до каква степен историците на тези народи извращават Истината!

Е какво искате да ви кажа след всичко? Ами това ще ви кажа:
- За тях просто НЯМА Истина!

Но нека да не виним само чуждите фалшификатори на нашата История и произгод и корени! Ние си имаме достатъчно предатели – чиито имена справедливо заслужава да бъдат заличени от обществото ни – по древния Български закон=обичай: Да се заличават имената на предателите!
Лично мен винаги много ме е дразнело когато се появяват разни лъженаучници и „изсмукват от пръстите” си какви ли не СОБСТВЕНИ (!) теории и изобретения:
- като например ЛЪЖАТА за „тюркския произход” на Българите.
- като например ЛЪЖАТА за „иранския произход” на Българите.
- или като например многонаучно-звучащи-изказвания от типа „науката е доказала” че Българите са от Персийски произход
...

ЩО ЗА ИДИОТИИ! Що за налудничави идеи са това!
Не мога да разбера ЗАЩО въобще е нужно на Българите да им се приписва някакъв задължително-ДРУГ произход освен ... Български???

Интересно - ако отида в Япония дали ще се "удостои" слухът ми с теория от типа "Японците са от Китайски произход"?...
"Науката го е доказала"...


А сега без коментар:
-
 Фалшификацията, а също и някои
Истински документи
за Древната Българска Цивилизация

И по-точно за Балканите = Западния Стожер на нашата Родина, които любезно ни представя Волен Сидеров
. Истинско удоволствие е да четеш как един смел и умен човек казва Истината просто и направо – без „удобни извивания” около нея, които да я направят по-„лесно храносмилаема” за онези които не я обичат.
Ето
няколко глави от дълбокото научно изследване направено от него и цитирани от него чуждестранни учени:
за Истинската Древна Българска Цивилизация

- А сега на Боно Шкодров чудното изследване – за да ви се наслади душата на този прекрасен труд:
- Толкова свързани факти, грижливо скривани до сега от властимущи, от правителство пълзящи тирани, подчинено на безбожна Система – сега ще се разкрият пред вашия взор – да, любители на Истината!
Насладете им се!

Напред! 

 
 

Терапията на Шевченко

Е
динственната (засега) в света Методика която ще излекува боледуващия от рак
и други болести, обявени за нелечими - ще излекува резултатно и окончателно.
Разбира се – с Божия помощ!

Помагайте спасявайте
човешки животи ДАРОМ!

 
 


Православен Празничник
или

ПОСЛЕДОВАНИЕ на
Православните Празници


"Православен Календар"

- да, така сме свикнали
обикновено да четем
Но по-правилно е
да насочим нашето
внимание

към
Православните Празници
 защото те са важните
а не човешките числа!

 

 
 


За Църквата Христова
и за църквата на лукавстващите
(Псалом.25:5)

 
 


Всяка Наука извежда към Бога

 
 За Православната Църковна проповедКАК да различаваме лесно
- Православната проповед
- от лукавата проповед!

 
 


  
КАЛЕНДАРЪТ
на Древната Българска Цивилизация

е най-точният и
най-древният
в света.
 

 
 Истинската Цивилизация 
На Древните
Българи

   
   
   

 
 

ЗА КОНТАКТ С НАС


 

 
 


Нашето Духовно Родословие

Не се отричай от своите Корени – за да не бъдеш ти отсечен от корен!

 

 
 


Нашите Светии

Светите Братя
Кирил и Методий

са Българи
от Царствения род Дуло


– вижте тяхното

Родословно Дърво
до 7 поколения назад!


Не се отричай от своите Корени – за да не бъдеш ти отсечен от корен!

 

 
 


Нашите Светии
(Статията е на Руски език
Български превод се очаква)


Наши Святые
Въ Писменехъ
и Кънигъ и Папирусехъ

Святая Равноапостольная Ольга Просветитеньница
Всея Руси

  
Святой Михаил Первый Митрополит Киевский и Всея Руси Чудотворец Болгарин

Не отрицайся Корней своихчтобы небыл ты отсечен от корня!
 

 
 

Защо Натанаил
и другите като него клеветят
Истинните Православни Християни
че уж били секта, или ерес и с други
лъжливи епитети?

УЗНАЙТЕ ФАКТИТЕ

и вие ще откриете Истинния отговор САМИ!

 
 


Кореспонденция:
Отец Иоан, помогнете на Владика Натанаил.

История на прилагането
на резултатната терапия

и полезни сведения, които многократно увеличават ефективността на нейното действие

 

 
 

ЗА КОНТАКТ С НАС


 

 
 


Гонения
на Истинни Православни Християни

по машинациите
на Натанаил
  
 

 
 


Какво е това АНАТЕМА?

 
бягството на Лот от проклетия от Бога Содом преди да излее Бог Своя справедлив гняв над това що Сам Той
е проклел

 
 


Истинската Българска
А
ЗБУКА
е по-древна
от латинската
и гръцката

с хилядолетия

и историческите факти свидетелстват че и двете тези са произлезли от нея.

Светите Братя Кирил и Методий (Българи от Царствения род Дуло) НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ НОВА Азбука на Българите а само са направили РЕФОРМА на Азбуката на Древната Българска Цивилизация.

 
 Драги нашенецо, ти си изучавай и си говори
Английски език
(
аз лично съм привърженик на Британския и се стремя да избягвам съблазънта на американизирането му)
обаче, моля те, недей прекомерно да се превземаш и да се увличаш и да залиташ в Англомания, защото, честно да ти призная - започва да ми се гади...

За това, което може би никога не си чувал за

Анлийския език
клик ТУК!
 

 
 Истинската Цивилизация 
На Древните
Българи
      

   

Хеопсовата
пирамида

НЕ Е най-големият строеж
в света!

В сравнение с пирамидите на Древната Българска Цивилизация,
открити в Имеон (нашата древна прародина)
Хеопс е джудже!

 
 Национализъм, патриотизъм и национал-нихилизъм

Много добре ми е ясно, че много от хората които четат предидущата публикация
за
Английския език Драги нашенецо,.... също и много нашенци, ще ме укорят в неприязън към други нации и може би даже в
Български шовинизъм.
Това обаче няма да е вярно.
Продължи тук  >>>
  

 
 ЗА КОНТАКТ С НАС

 
  Copyright © 2012 All Rights Reserved.
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape