Кореспонденция:
Отец Иоан, помогнете на Владика Натанаил.История на прилагането
на резултатната терапия

и полезни сведения, които многократно увеличават ефективността на нейното действие


 

Ще започнем тази публикация с предистория – някои исторически сведения от прилагането на резултатната терапия на Шевченко от отец Иоан – и с полезни сведения, които многократно увеличават ефективността на нейното действие

Преди около 6 години (то ест в края на 2007 г) майката на отец Иоан получава диагноза левкемия.

Още в самия момен в който й е поставена диагнозата, отец Иоан експедитивно се заема да търси сред методите този, който резултатно лекува рак – и то не само един или два вида. Така той попада на Терапията на Шевченко и се заема дълбоко да я изследва с цел да установи – ЗАЩО този метод има толкова висока ефективност и лекува всички видове рак? (Досега практиката не е изявила някой вид рак, който да не може да се лекува с Терапията на Шевченко).

Междувременно майката на отец Иоан бива подложена на химиотерапия в САЩ (където и живее като американска гражданка) химиотерапия, следва краткотрайна ремисия, след това рецидив - тумор, то ест още втори вид рак.

Отец Иоан, на основа на направените от него изследвания на Терапията на Шевченко, убеждава майка си да изостави всички тези безрезултатни методи – химиотерапия лъчетерапия и оперативен – и да се заеме само с Терапията на Шевченко. Не трябва да се пренебрегва и този факт че майка му е Истинна Православна Християнка и редовно се изповядва и причастява.

Само след няколко месеца от как започва терапията, майката на отец Иоан се излекува – окончателно и напълно и от двата вида рак.
От тогава много хора научават и се обръщат към отец Иоан – и резултатите са същите. Това въодушевява отец Иоан да се заеме по-дълбоко с изследвания върху Терапията на Шевченко, най-вече в областта на Генетиката. Той установява закономерности, които до днес не могат да бъдат опровергнати.

Например: Независимо от това че видовете рак са много, има един общ принцип и общ дефект за всички тях, въз основа на който отец Иоан установява че: всички методи или опити за лечение на рак (всякакъв вид), които убиват ракови клетки с некроза, активират в организма това, което отец Иоан е нарекъл „Генетичен Биомеханизъм На Суицид” и при това положение излекуване не може да се получи даже и теоретически – организмът, чиито ракови клетки биват третирани по този начин, сам се самоубива с рак.

Единственият метод, засега в света, който не убива ракови клетки с некроза, а активира вторият път на апоптоза (наречен сигнален), това е Терапията на Шевченко. Повече детайли и значението на непознатите термини може да се узнаят като се прочете уникалното изследване на отец Иоан (Василевски)
„Генетичен Биомеханизъм На Суицид”

Има и още една уникална зависимост при лечението на всеки вид рак, която забелязва отец Иоан в течение на изминалите 5 години през които е помогнал на мнозина хора да се излекуват окончателно. И тя е духовна.

Практиката е показала че несравнено по-голям успех имат тези лекуващи, които се покаят за своя греховен живот:.

- Това е ясно и открито писано в нашата Православна вяра, - казва отец Иоан – греховността има духовни корени (или по-точно – злодуховни) и затова без тяхното изкореняване, а то става чрез Покаяние-Изповед, шансовете да се излекува болест (особено такава като рака) само с методи от материален характер, са много по-малки. Да, това което учи нашата Свята Вяра, някои ще го нарекат теория – обаче в течение на тези 5 години, в които давам съвети на толкова много хора и следя резултатите – за мен това не е просто теория, а то е жива, реална, проверена, доказана, несъмнена ПРАКТИКА!

Вярата, с която човек подхожда към лечение с терапията на Шевченко, както и покаянието за неговата греховност – въобще не трябва да се смесват с измислицата наречена „ефект плацебо”. Това е една измислица, породена от представители на доминиращата медицина, които се опитват с нея да обяснят неща необясними за тях (като напр. Терапията на Шевченко) и да оправдаят собственото си безсилие да излекуват рак и други болести, които те са обявили за „нелечими”. Огромно множество от тези болести са лечими – и то също с Терапията на Шевченко, която е универсален метод – обаче те ги обявяват за „нелечими” не за друго, а – за да оправдаят собственото си безсилие да ги излекуват.

Тяхната измислица наречена от тях „ефект плацебо”, с която се опитват да оправдаят собственото си безсилие, се заключава в следното: „Човек може да се лекува с всичко – просто с аспиринчета или с таблетки сода, с такива които не съдържат нищо – стиха обаче ДА ВЯРВА в това което му казва лечителят!”
Тази глупост, тази безсмислица, измислена от представителите на доминиращата медицина и породена от тяхното безсилие, в която хората така доверчиво вярват е опровергната хиляди и хиляди пъти от ПРАКТИКАТА! И цената е горчива – тя е струвала животът на доверчивите които са повярвали на безсъвестните и горди медици които са измислили този фалшификат „ефект плацебо”. Истината е че: Никакви аспиринчета, или отрови от скорпиони, или всякакви глупости няма да излекуват никого от рак колкото той и „ДА ВЯРВА в това което му казва лечителят!” – ако тези аспиринчета и др опити, убиват ракови клетки с некроза! Такова излекуване с такива методи, даже и когато са съпроводени с такова вярване, не е възможно дори теоретически – защото то активира „Генетичния Биомеханизъм На Суицид” и организмът, чиито ракови клетки биват третирани по този начин, сам се самоубива с рак.

В моя кореспонденция с известен наш Професор по Генетика и мой ревностен поддържник, чието чието име обаче нямам право да спомена, аз му пиша следното за тази „плацебо”:

Драги приятелю, ти ми говориш за "ефект плацебо". Ефектно название, звучи почтинаучно заедно с обяснението което му дават, но в действителност то е едно заблуждение - и то добре познато - което няма нищо общо с терапията на Шевченко, която Терапия е ИСТИННО лечение - то наистина лекува рак и те проявяват глупост и лукавство като го отъждествяват с такава „вяра в нищото”.

Ако тази тяхна глупост беше поне близка до истината - питам: 
- Пациентите идват при тях с ВЯРА ВЯРА АМА ВЯРА - така сякаш те са не хора, ами направо богове (с малко "б") - та чак се налага тези лекари да казват, оправдавайки безсилието си и вдигнатите си ръце: "Ама чакайте, ние не сме богове!" и едва когато Лекарите с вдигнатите ръце – вдигнат своите ръце открито - едва тогава, едва след вдигането на техните ръце, болният, отчаян и обезверен, идва при Терапията на Шевченко! И така, в това оБЕЗверено състояние започва лечението с Терапията на Шевченко! Ти не си обърнал внимание на думите ми че в случая с Валентин ти казах: човекът каза "Умирам от рак" а аз се засмях...
За каква вяра може да става дума тук? Та те му бяха убили вярата!
От това – направо смазано състояние, с такъв убит дух, той започна с Терапията на Шевченко – и ето сега е жив и излекуван, цъвти и скача от радост!

Въпросът ми е следният: Ако тази тяхна измислица за ефекта плацебо беше истина, или ако въобще съдържаше поне сянка от "истина" - тогава ЗАЩО лекарите с вдигнатите ръце НЕ СА МОГЛИ да го излекуват - след като ТОЙ ТОЛКОВА МНОГО ВЯРВА АМА ВЯРВА АМА ВЯРВА - в техните напълно бездействени "средства"?
И истинният отговор е: Ами просто защото техните средства са БЕЗДЕЙСТВЕНИ - и точно затова никаква ВЯРА на пациента НЕ МОЖЕ да ги накара да се задействат! 
Защото те с техните методи даже и теоретически НЕ МОГАТ да го излекуват!
От това, че пациентът им поВЯРВА - техните методи няма да престанат да убиват ракови клетки с некроза. А след като ги убиват с некроза - въпреки неговата вяра няма да спре да се задейства Генетичният Биомеханизъм На Суицид. А след като се задейства - въпреки неговата вяра организмът ще се самоубие с рак! 
Така че това за ефекта плацебо е пълна заблуда!

Това беше само извадка от кореспонденцията ми с този известан наш Професор и мой ревностен поддържник.
Същественото, което трябва да се знае:
- Истинното покаяние няма нищо общо с такива измислици като ефект плацебо и други опити на някои представители доминиращата медицина да оправдаят безсилието си.

Преди да продължа за Покаянието, ще отбележа нещо важно:
- Защо Терапията на Шевченко е също и универсален метод, който резултатно лекува болести, обявени от доминиращата медицина за „нелечими” – за това прочетете моето изследване „Универсалността” – то засяга Холистичната Медицина. Методът на Шевченко е холистичен, а не редукционистичен.

А сега за истинното Покаяние:

Защо истинното Покаяние увеличава многократно ефекта от лечението?
Ами на практика забелязвам КАК проявите на греховността на неразкаяния човек влияят пагубно, даже смъртоносно, на неговите опити да се излекува.

Например:
- Поради своята ГОРДОСТ, неразкаяният може да се отнесе с презрение към Терапията на Шевченко – понеже тя е много проста и е с естествени съставки. Той може да я започне, но след това от гордост да си каже (или пък някой „многомъдър” медик гордо да му каже): „Ааа, това ли бе? Я не се излагай! Я виж каква скъпа апаратура имаме ние тук в раковата болница – тя струва милиони!” – и наивният и неразкаян гордец се купува на лъскавите думи, отказва се от Терапията на Шевченко, (понякога това става с гордеца даже и когато са започнали да се проявяват резултатите при него), подлага се на апаратурата, която, въпреки че струва милиони,
НЕ ДЕЙСТВА = НЕ ЛЕКУВА РАК
и като резултат – този неразкаян гордец умира.
- Мога много примери да изброявам и да посочвам КАК става така, че неразкаяният за своите грехове, като резултат, бива погубен именно в резултат на неговата неразкаяност.
 
Това обаче е видимата страна – тази, която можем да установим на практика със събития и факти. Но има и скрита невидима страна – много по-мощна!

- И тази невидима, скрита страна е че: Истинното покаяние просто изважда злодуховния корен - това дава духовните предпоставки и издига на неизчислимо по-високо ниво ефекта от лечението – което лечение обаче, трябва да се проведе с терапия, която ИСТИННО лекува! Такава е Терапията на Шевченко

-----

Няма истинска Любов без Истина!
Истинската Любов започва от Любовта към Истината!

Лицемерят и заблуждават и себе си и други - всички онези, които говорят за Любов, но нямат в себе си ПЪРВО Любов към Истината – и лековерен е всеки наивник, който им вярва.
Любовта към Истината попалва и изгонва от сърцето всяко лицемерие – то е неин враг – и така освобождава и изчиства място в сърцето за Истинската Любов. Но Истинската Любов ще дойде в това сърце не със самонасилване нито с измисляне, а – когато Я изпрати Абсолютната Истина Господ Иисус Христос (Иоан.14:6). Бог – Света Троица - е Любов, но никой не отива при Отца иначе, освен чрез Сина (Иоан.14:6) и Син е Този, който изпраща Духа на Истината (Иоан.15:26, Иоан.16:7).

Така че ВСЕКИ, който говори „Бог е любов” но няма в себе си любов към Истината – той е лъжец и лицемер който прелъстява лековерните с празно любвеословие - но в сърцето си е враг и противник на Самия Дух на Истината.

-----


Кореспонденция:  

Здравейте,  отец Йоан,

Да Ви е честит днешния светъл празник на Свети Архангел Михаил!

Господ и цялото ангелско войнство да бдят над Вас и да Ви помагат в святото дело да помагате на страдащите.

Обръщам се към Вас дълбоко покрусена от кончината на нашия патриарх Максим, да бъде лека паметта му.

И още по съкрушена от новината, които току що научих, а именно че нашия владика Неврокопския митрополит Натанаил е болен от коварната болест, на която Вие сте обявили война.

Моля Ви, ако имате някакъв контакт с него или с митрополията, да се опитате да му помогнете.

Аз лично не се познавам с него, но Ви уверявам, че е добър пастир и духовен водач на вярващите и се грижи за благоустрояването на храмовете в нашата околия. В момента се ремонтира църквата в XXXXXXXX XXXXXXXX, където работя в една строителна фирма. Пак там с благословията на владиката се строи и нов православен храм.

(Православната Християнка, която изпраща това писмо и моли за помощ, е развълнувана, но все пак не е известно дали тя няма да има неприятности, ако съобщим нейното име и данни, затова деликатно ги изключваме от тази публикация)

Затова Ви моля ако имате възможност за по-близък контакт с Владиката, да се заемете лично, а ако ли не - да ми дадете бащинския си съвет как да подходя и да ме благословите!

Очаквам отговора Ви с надежда.

На всички вас и на всички за които се молите – Здраве и Спасение!

---------

Отговор на отец Иоан:

 

Добре, най-чистосърдечно искам да му помогна! Но доста време търсих и не мога да намеря мейл адрес. Отделих вече няколко часа ровене в интернет.
Не намирам мейл адрес.

Това е обществено конфликтна личност и не искам да влизам в дебати – искам чистосърдечно да му помогна да оживее – въпреки че е подбуждал да пребиват от бой мои Духовни чеда, един от които мои синове днес е Свещенник.

Смъртната ненавист на Натанаил против нас идва от това, че мой Духовник е отец Серафим (Алексиев) – и всичките злодеяния и прочее (които не искам да коментирам) произлизат от тук. Но аз не искам да ги коментирам.

За гоненията против мен лично – прощавам на Натанаил от сърце. За другите нямам власт – защото никой няма власт да опрости беззакония, извършени против друг човек. Не може Иванчо да дойде при мен на изповед, да поиска прошка че е онеправдал Петърчо – и да получи тази прошка от мен, преди да я е поискал и получил от самия Петърчо! Затова св.Козма Етолийски казва: „Всичките Духовници и всички Патриарси да ти простят – оставаш непростен ако не ти прости първо този, когото ти си онеправдал.”

Но за злодеянията му, извършени лично против мен – му прощавам от сърце! И искам да му помогна! Не искам да умира – а още повече така мъчително!
Но той едва ли ще повярва – просто поради ненавистта която живее в сърцето му. А пък аз няма как да го убеждавам – мога просто да казвам открито, както казвам и на вас. Вие вече ме познавате до някъде и знаете че аз общувам директно и просто. Точно така просто ви казвам: искам да му помогна! Не искам да умира – а още повече така мъчително!
- но нямам намерение да се опитвам още и да ДОКАЗВАМ това – особено пред хора с нечиста съвест това е невъзможно.

Неговите познати и приятели също ме познават и ме ненавиждат смъртно. Но ако успеете да намерите мейл адрес без да споменавате името ми (за да не поставят самите те пречка на контакта с предубеждения и всичките лукави и сложни препятствия) – аз ще се опитам да го убедя да приеме това лекарство, да остави химии и всичко което би го убило – с две думи: знаете как убеждавам другите – точно така ще убеждавам и него. И ще се опитам го уверя, че всичките злини които е сторил лично срещу мен – от сърце съм му ги простил! То ест - да бъде уверен: Пред Бога за мен лично ТОЙ НЯМА ГРЯХ – всичко му е простено!

А пък за моите чеда и за всички други хора, злодеяния и прочее, аз просто нямам власт да прощавам! Трябва самите те да му простят. Или пък трябва да тръгна един по един да им казвам да му простят – за моите чеда съм убеден че ще го направят. За никого другиго не мога да гарантирам.

Както казах – за неговите интриги и злодеяния повече не виждам смисъл да се коментира.

И друго не знам какво да направя. Подскажете ми вие – ако ви идва някаква добра идея. Аз съм насреща! Готов съм да помогна.

Знаете ли каква е горчивата истина? Точно за това пиша сега. Тя е че:
Хората умират вече НЕ ОТ РАК! – лекарство против рак ИМА! – и то е просто като всичко гениално! Хората умират от:
а) неведение и от
б) зловредни и смъртоносни СЪВЕТИ!

Това б) значи: Приятели убиват своите приятели – винаги под вид на добро и със загриженост...

Аз искам да попреча на тази смърт! Готов съм да умра за всеки човек. И за Натанаил – също! Малко ме е страх, защото съм човек. Но готовността я имам! И с Божия помощ бих застанал на мястото на ВСЕКИ човек. Защо? Ами проста аритметика: Защото чрез това печеля ДВЕ ДУШИ – неговата душа за живот – и моята пред Господа, Който казва простичко: Няма по-голяма любов от тази да положи някой живота си за своите приятели (Иоан.15:13) Обърнала ли сте внимание че същото го пише и на блога за лечение на рака?
www.cancer-bg.blogspot.com
Така че какво има да се мисли? Аритметиката наистина е много проста!
(-:
Както и всичко гениално!   (-:  Страшничко си е малко но е просто   (-:
Слава Богу за всичко!

Хубаво направихте че ми казахте! И сега знаете нещата. Така че – каквато и идея да родите – обаждайте се. Аз съм тук.

Бог на помощ!

+ отец Иоан

 
 

Терапията на Шевченко

Е
динственната (засега) в света Методика която ще излекува боледуващия от рак
и други болести, обявени за нелечими - ще излекува резултатно и окончателно.
Разбира се – с Божия помощ!

Помагайте спасявайте
човешки животи ДАРОМ!

 
 


Православен Празничник
или

ПОСЛЕДОВАНИЕ на
Православните Празници


"Православен Календар"

- да, така сме свикнали
обикновено да четем
Но по-правилно е
да насочим нашето
внимание

към
Православните Празници
 защото те са важните
а не човешките числа!

 

 
 


За Църквата Христова
и за църквата на лукавстващите
(Псалом.25:5)

 
 


Всяка Наука извежда към Бога

 
 За Православната Църковна проповедКАК да различаваме лесно
- Православната проповед
- от лукавата проповед!

 
 


  
КАЛЕНДАРЪТ
на Древната Българска Цивилизация

е най-точният и
най-древният
в света.
 

 
 Истинската Цивилизация 
На Древните
Българи

   
   
   

 
 

ЗА КОНТАКТ С НАС


 

 
 


Нашето Духовно Родословие

Не се отричай от своите Корени – за да не бъдеш ти отсечен от корен!

 

 
 


Нашите Светии

Светите Братя
Кирил и Методий

са Българи
от Царствения род Дуло


– вижте тяхното

Родословно Дърво
до 7 поколения назад!


Не се отричай от своите Корени – за да не бъдеш ти отсечен от корен!

 

 
 


Нашите Светии
(Статията е на Руски език
Български превод се очаква)


Наши Святые
Въ Писменехъ
и Кънигъ и Папирусехъ

Святая Равноапостольная Ольга Просветитеньница
Всея Руси

  
Святой Михаил Первый Митрополит Киевский и Всея Руси Чудотворец Болгарин

Не отрицайся Корней своихчтобы небыл ты отсечен от корня!
 

 
 

Защо Натанаил
и другите като него клеветят
Истинните Православни Християни
че уж били секта, или ерес и с други
лъжливи епитети?

УЗНАЙТЕ ФАКТИТЕ

и вие ще откриете Истинния отговор САМИ!

 
 


Кореспонденция:
Отец Иоан, помогнете на Владика Натанаил.

История на прилагането
на резултатната терапия

и полезни сведения, които многократно увеличават ефективността на нейното действие

 

 
 

ЗА КОНТАКТ С НАС


 

 
 


Гонения
на Истинни Православни Християни

по машинациите
на Натанаил
  
 

 
 


Какво е това АНАТЕМА?

 
бягството на Лот от проклетия от Бога Содом преди да излее Бог Своя справедлив гняв над това що Сам Той
е проклел

 
 


Истинската Българска
А
ЗБУКА
е по-древна
от латинската
и гръцката

с хилядолетия

и историческите факти свидетелстват че и двете тези са произлезли от нея.

Светите Братя Кирил и Методий (Българи от Царствения род Дуло) НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ НОВА Азбука на Българите а само са направили РЕФОРМА на Азбуката на Древната Българска Цивилизация.

 
 Драги нашенецо, ти си изучавай и си говори
Английски език
(
аз лично съм привърженик на Британския и се стремя да избягвам съблазънта на американизирането му)
обаче, моля те, недей прекомерно да се превземаш и да се увличаш и да залиташ в Англомания, защото, честно да ти призная - започва да ми се гади...

За това, което може би никога не си чувал за

Анлийския език
клик ТУК!
 

 
 Истинската Цивилизация 
На Древните
Българи
      

   

Хеопсовата
пирамида

НЕ Е най-големият строеж
в света!

В сравнение с пирамидите на Древната Българска Цивилизация,
открити в Имеон (нашата древна прародина)
Хеопс е джудже!

 
 Национализъм, патриотизъм и национал-нихилизъм

Много добре ми е ясно, че много от хората които четат предидущата публикация
за
Английския език Драги нашенецо,.... също и много нашенци, ще ме укорят в неприязън към други нации и може би даже в
Български шовинизъм.
Това обаче няма да е вярно.
Продължи тук  >>>
  

 
 ЗА КОНТАКТ С НАС

 
  Copyright © 2012 All Rights Reserved.
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape